14:00

Referat: Genarps IF - AIF Barrikaden

Startelva: Martin P - Alex, Mats, Claes, David C - Johan H, Henrik Ni, Patrik, Henrik Ny -
Andy, Omar

Avbytare: Erik som kom in redan efter 17 min och som sedan med undantag för ett avbrott på bänken mest spelade i anfallet men också en stund som yttermittfältare.

En fruktansvärt ojämn match. Genarp hade c:a 25 målchanser medan vi med lite god vilja hade 2-3. Till en början var de dock rätt ineffektiva. De hade bl.a. 3 stolpträffar i 1:a halvlek och Martin gjorde en del svettiga räddningar. Det enda mål de fick in i den här halvleken kom på straff i den 16:e min sedan Alex fällt en motståndare.

I 2:a halvlek gick proppen ur efter c:a 20 min då de gjorde 5 mål på 8 minuter varav 3 sedan vi vid ställningen 2-0 gått ner på 3-backslinje. Efter detta återgick vi till 4-backslinje. Trots att de fick en utvisad i 81:a min kunde de göra 7-0 i 85:e min innan vi reducerade till 7-1 i den 90:e där Patrik passade Erik som vann en kamp med den utrusande målvakten och kunde slå bollen i tomt mål. (en lustig detalj är att vi nu i de 4 sista matcherna med A- och B-lag gjort mål i 91:a, 88:e, 91:a och 90:e min)

De var som sagt överlägsna hela matchen. De var unga och löpvilliga (det verkade som om de var 1 eller 2 man mer än vi varän bollen befann sig på planen, när vi anföll var vi oftast 2 mot 4 medan de när de anföll ofta kom 5-6 mot 4.) De var också bollskickliga och verkade väl samspelta. De flesta av deras mål var mycket vackra och de hade gjort många fler om inte Martin i målet varit så fantastiskt bra.